Hvordan returnerer jeg en vare?

Vi guider dig her til at sende en vare tilbage til os ✨

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked, hvis du ønsker at fortryde dit køb af et produkt. Du kan kun fortryde dit køb såfremt produktet er i oprindelig stand, f.eks. skal bleer være i ubrudt emballage og på tøj skal alle mærker være intakte 🔖 Du kan ikke returnere varer som f.eks. sutter, da vi ved disse varer ikke kan kontrollere om de ikke er taget i brug 🍼

Sådan returnerer du en vare:

1. Kontakt os på livechat eller e-mail og gør opmærksom på at du ønsker at returnere en vare. Husk at inkludere dit ordrenummer i e-mailen og navnet eller varenummeret på produktet som du ønsker at returnere.

2. Læg produktet forsvarligt i en kasse, som er egnet til forsendelse med posten - gerne samme kasse som du modtog varen i.

3. Udskriv den returlabel, som vi sender til dig på e-mail, og sæt den på pakken. Du kan eventuelt sætte den fast med tape.

4. Aflever pakken i en/på et vilkårligt PostNord Pakkeshop/Posthus.

Er du i tvivl om noget? Skriv til os på chatten nederst til højre, eller opret en anmodning i toppen af siden 💜